Arons Zorg

Ben jij die leuke kraamverzorgende met passie voor het vak en wil je ons team compleet maken? Wil jij bij een professionele club mensen werken die het verschil willen maken? Wil jij voldoening uit je werk halen én kunnen groeien? Ontdek dan de mogelijkheden als kraamverzorgende bij Arons Zorg.

Wat ga je doen?

Als kraamverzorgende is je vak nooit hetzelfde, elke dag en elk kraamgezin is anders. Je bouwt een bijzondere band op met het gezin en bezorgt ze een onvergetelijke kraamtijd. De zorg voor moeder en kind staat voorop. Je houdt de gezondheid van beiden goed in de gaten en overlegt met de verloskundige als er iets niet goed is. Je geeft tips en adviezen over de verzorging van de baby en helpt met de borst- of flesvoeding. Je zorgt voor rust en structuur zodat het gezin in alle rust kan wennen aan de nieuwe gezinssituatie. Verder verzorg je licht huishoudelijk werk, zoals stofzuigen en het schoonhouden van het sanitair. Je houdt het allemaal ‘draaiende’ zodat het kraamgezin kan genieten van hun pasgeboren kindje.

Wie zoeken wij?

Wat bieden wij jou?

Wij geven medewerkers de ruimte om met plezier vanuit hun hart te werken en daarin te kunnen groeien.
Wij beloven onze medewerkers: Arons Zorg zorgt mét jou. En hier mag je natuurlijk ook op rekenen:

Wie zijn wij?

Arons Zorg is een actieve, groeiende organisatie die mensen thuis ondersteunt met passende zorg. Wij willen actief bijdragen aan levensgeluk, van kraamzorg tot thuiszorg. Wij zijn altijd enthousiast op zoek naar mogelijkheden die passen bij de vraag van onze klanten en de kracht van onze medewerkers. Bij Arons Zorg draait het allemaal om mensen, om persoonlijke aandacht en om de kans om vrij en zelfstandig te kunnen leven en werken.

Interesse?

Vertel ons waar jij voor gaat. Wat vind jij belangrijk in je werk? Waarom kies jij voor de zorg? Je kunt jouw persoonlijke verhaal en cv mailen naar vacature@aronszorg.nl t.a.v. Jessy Brands (HR adviseur) óf vul hieronder het sollicitatieformulier volledig in. Voor meer informatie mag je ook bellen naar Carola van der Plas (HR adviseur), tel. (073) 720 0641.
*Wij vragen een verklaring omtrent gedrag aan.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.